8 saker du aldrig skulle vågaJamila, Lisa, Vick Och Kay Ingen Av Dem Har Varit Ihop Med N Gon, Ingen Av Dem Har Haft Sex, Knappt H Nglat Ens P V Ren I Nian Best Mmer De Sig F R Att Ge Varandra Utmaningar, Och Utf Ra Dem, Oavsett Hur Om Jligt Det K Nns F Rsta G Ngen Blir Det Mest Bara Pinsamt, Som Att K Pa Kondomer Och Att Smyga In I Killarnas Omkl Dningsrum Andra G Ngen Blir Det Desto V Rre Saker Du Aldrig Skulle V Ga R En Rolig Ungdomsroman Om Girl Power Och Stark V Nskap, Som Ifr Gas Tter De H Ga Krav Och Regler Som Omger Unga Tjejer Idag Boken Belyser B De Kraven P Att Vara Snygg Och Sexig, Och Reaktionerna Som Tjejerna F R N R De Anses G Ver Gr Nsen, Bara Genom Att Bete Sig Som M Nga Killar F Re Dem8 saker du aldrig skulle våga

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the 8 saker du aldrig skulle våga book, this is one of the most wanted Eva Susso author readers around the world.

[PDF / Epub] ☉ 8 saker du aldrig skulle våga By Eva Susso – Mauritiusholidayvillas.co.uk
 • 256 pages
 • 8 saker du aldrig skulle våga
 • Eva Susso
 • Swedish
 • 22 March 2019

10 thoughts on “8 saker du aldrig skulle våga

 1. says:

  My review in swedish

 2. says:

  Det fanns riktigt m nga saker som jag st rde mig p i den h r boken, bland annat spr ket Jag f rst r po ngen med att det ska l ta som direkt fr n en ton rings hj rna eller n got i den stilen men jag irriterade mig verkligen p alla dessa ofullst ndiga meningar Dessutom s kunde jag inte riktigt k nna igen mig i karakt rerna, vilket r lite skumt d de r fyra stycken tjejer som r j mn riga med mig Samtidigt k nns det ocks som att f rfattarna har f rs kt trycka in alla olika ton rsklich r som de kunde komma p , det finns en som r k r i sin l rare, det finns en som r gay, det finns en som utnyttjas av en kille, ska jag forts tta Nu l ter det som att jag verkligen r hur negativ som helst till boken men jag m ste faktiskt s ga att trots allt det som jag n mnt s gillade jag nd boken Jag gillade konceptet med utmaningarna och n r jag inte st rde mig p huvudpersonerna s gillade jag ven dem Det enkla spr ket gav ocks med sig f rdelen att det gick snabbt att ta sig igenom boken Jag rekommenderar inte den h r boken till dem som vill ha n got lite mer stimulerande utan snarare till dem som kanske inte har s mycket l svana eller som bara vill ha n got enkelt.

 3. says:

  4.5 stars

 4. says:

  jag tycker om s m nga saker med den h r boken men b st r nd karakt rerna och deras syn p saker och ting coolare tjejg ng f r man leta efter men allra mest gillar jag Vick och Lisa kanske

 5. says:

  Det var en bok som var skrivet p ett bra s tt med ett blandat spr k vuxet och mer ungdomligt men handlingen och karakt rernas s tt att vara passade inte mig s bra.Boken i sig var sp nnande l ste ut den p en dag men det r inte den typen av b cker som jag skulle l sa om.

 6. says:

  2 2,5 den er meget sp ndene men i l ngden bliver den lidt langtrukken.

 7. says:

  Recension skriven 12 juli 2016Boken handlar om fyra tjejer som ger varandra utmaningar som man inte kan avb ja ifr n Dem inneh ller mycket interaktioner med andra m nniskor vilket g r att det blir komplicerat f r dem i och med att ingen annan ska f veta om utmaningarna Denna boken r okej Det r lite konstigt d rf r att det k nns som att spr ket r f r 12 ringar men det finns sex i den s de g r att den r f r ldre Jag antar att folk som r i sina yngre ton r och inte r vana l sare skulle ha nytta av skrivstilen Jag f ll inte alls f r den.Sj lva iden med att de gav varandra utmaningar kunde ha blivit skrivet s mycket b ttre och dessutom kunde det ha blivit en mycket l ngre bok Den r liksom avslutat s kvickt s man skulle ha kunnat l gga till mycket mer Ganska synd faktiskt.

 8. says:

  Helt okej ton rsbok, inte alls komplicerad utan bara mysig och l ttl st Eva Susso skriver alltid s na h r vanliga b cker.

 9. says:

  3,5

 10. says:

  3,5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *